For bedrifter

Lei av å betale dyre summer for dine prosjekter, og potensielt sprenge ditt prosjektbudsjett på grunn av dyre materialer?
Byggno ble etablert med bedrifter og entreprenørene i hovedfokus. Vårt mål er å kunne senke entreprenørers byggekostnader ved å tilby våre varer til en lavere kostnad enn hva som finnes på markedet i dag. Dette klarer vi ved å importere alle varene direkte fra fabrikkene i Europa, og levere disse direkte til din byggeplass/adresse.

Hvordan gjør du det?

Når du bestiller som en bedrift, ta kontakt med våre kundebehandlere på epost; post@byggno.no, eller på telefon; 98171772. Her finner vi ut felleskap hvilke leveringsmetode og produkter som egner seg til ditt prosjekt og mengden du trenger. Om du ønsker f.eks å dele opp din bestilling over en tidsperiode, fylle opp en egen lastebil, eller må ha rask levering grunnet tidsrammer så har vi i Byggno gode løsninger som egner seg for deg.

Hvem er vi?

Vårt mål er å hjelpe deg som bedrift!

Byggno er en import bedrift satt sammen av norske og polske samarbeidspartnere, alle med samme mål og fokus.
Vårt mål og hovedfokus har alltid vært å holde kostnadene for dine byggeprosjekter så lave som mulig, og vi hjelper per i dag flere norske bedrifter holde sine kostnader nede.
Byggno har våre hovedbaser i Fredrikstad, Norge, og Gdansk i Polen.

Noen av verdens største merkenavn samlet på ett sted

Vi har et enormt utvalg av merkenavn og velge mellom, som igjen gir oss et bredt utvalg produkter som vi kan tilby til våre kunder.