For bedrifter

Lei av å betale dyre summer for dine prosjekter, og potensielt sprenge ditt prosjektbudsjett på grunn av dyre materialer?
Byggno ble etablert med bedrifter og entreprenørene i hovedfokus. Vårt mål er å kunne senke entreprenørers byggekostnader ved å tilby våre varer til en lavere kostnad enn hva som finnes på markedet i dag. Dette klarer vi ved å importere alle varene direkte fra fabrikkene i Europa, og levere disse direkte til din byggeplass/adresse.

Hvordan gjør du det?

Når du bestiller som en bedrift, ta kontakt med våre kundebehandlere på epost; post@byggno.no, eller på telefon; 401 29 500. Her finner vi ut felleskap hvilke leveringsmetode og produkter som egner seg til ditt prosjekt og mengden du trenger. Om du ønsker f.eks å dele opp din bestilling over en tidsperiode, fylle opp en egen lastebil, eller må ha rask levering grunnet tidsrammer så har vi i Byggno gode løsninger som egner seg for deg.

Hvem er vi?

Vårt mål er å hjelpe deg som bedrift!

Byggno er en import bedrift satt sammen av norske og polske samarbeidspartnere, alle med samme mål og fokus.
Vårt mål og hovedfokus har alltid vært å holde kostnadene for dine byggeprosjekter så lave som mulig, og vi hjelper per i dag flere norske bedrifter holde sine kostnader nede.
Byggno har våre hovedbaser i Fredrikstad, Norge, og Gdansk i Polen.

Konstruksjonsvirke

Ved import av trevirke/konstruksjonsvirke så beregner vi pris per m3 for å holde kostnadene nede for våre kunder. Prisen er derfor den samme for all slags trevirke, uansett dimensjoner og utforming. Trevirke har et høy tetthet og kvalitet og vi tilbyr trevirke i de fleste tresorter. Alt konstruksjonsvirke vi selger er merket C27-C30.

Se pris eksempel på bildet (furu/gran). En full lastebil med justert og impregnert trevirke (50m3) koster kr.231.350,- + mva og frakt.
Som et eksempel så tilsvarer 50m3 ca 23000lm med 48x48mm. Vi tilbyr hjemmelevering til de fleste destinasjoner i Norge.

 

(Prisen på eksempelet er start- pris, og justeres ved bestilling av 1 lastebil eller mer)

Interiør og byggevarer fra Polen

Noen av verdens største merkenavn samlet på ett sted

Vi har et enormt utvalg av merkenavn og velge mellom, som igjen gir oss et bredt utvalg produkter som vi kan tilby til våre kunder.