For bedrifter

Lei av å betale dyre summer for dine prosjekter, og potensielt sprenge ditt prosjektbudsjett på grunn av dyre materialer?
Byggno ble etablert med bedrifter og entreprenørene i hovedfokus. Vårt mål er å kunne senke entreprenørers byggekostnader ved å tilby våre varer til en lavere kostnad enn hva som finnes på markedet i dag. Dette klarer vi ved å importere alle varene direkte fra fabrikkene i Europa, og levere disse direkte til din byggeplass/adresse.

Hvem er vi?

Vårt mål er å hjelpe deg som bedrift!

Byggno er en import bedrift satt sammen av norske og polske samarbeidspartnere, alle med samme mål og fokus.
Vårt mål og hovedfokus har alltid vært å holde kostnadene for dine byggeprosjekter så lave som mulig, og vi hjelper per i dag flere norske bedrifter holde sine kostnader nede.
Byggno har våre hovedbaser i Fredrikstad, Norge, og Gdansk i Polen.

Interiør og byggevarer fra Polen
Interiør og byggevarer fra Polen

Konstruksjonsvirke

Ved import av trevirke/konstruksjonsvirke så beregner vi pris per m3 for å holde kostnadene nede for våre kunder. Prisen er derfor den samme for all slags trevirke, uansett dimensjoner og utforming. Trevirke har et høy tetthet og kvalitet og vi tilbyr trevirke i de fleste tresorter. Alt konstruksjonsvirke vi selger er merket C27-C30.

Noen av verdens største merkenavn samlet på ett sted

Vi har et enormt utvalg av merkenavn og velge mellom, som igjen gir oss et bredt utvalg produkter som vi kan tilby til våre kunder.