HVORDAN BESTILLER JEG

Måten du legger inn en bestilling hos oss er via våre kundebehandlere på epost; post@byggno.notelefon; +4798171772, eller via bestillingsløsningen på vår nettbutikk. Alle prisene oppgitt er ink. MVA og frakt til Norge.

Ved bestilling av større kvantum for privat/bedrift:
1. Sende oss en liste over hvilke materialer du trenger, eller ønsker priser på. Om du ønsker å se et utvalg av f.eks kjøkkenløsninger, så ta kontakt med oss, eller se vår katalog.
2. Du får en pris i retur. Denne prisen er med frakt til Norge, og med MVA. Godtar du denne, så får du en faktura med samme sum, og en betalingsfrist.
3. Vi henter så varene til deg, og leverer de hjem til din ønsket destinasjon.

VANLIGE SPØRSMÅL

Vi hjelper deg så godt vi kan, men vi driver per idag ikke med utregninger av mengde materiale ut i fra tegninger og skisser, og vi vil derfor anbefale at du prater med en spesialist før du bestiller fra oss. Dette er gratis hos alle større varehus, og du får da en materiell-liste over hva du trenger til ditt prosjekt, som du da kan ta med til oss. Vi kan garantere at prisen er lavere, og kvaliteten er den samme, da en stor del av varene i norske byggevarehus kommer fra samme leverandører. Hvis spørsmålet er om utvalgt av f.eks kjøkkenløsninger så hjelper vi deg så godt vi kan.

Prisene i vår nettbutikk er inkludert MVA og frakt til Norge.

Leveringstiden kan variere etter størrelsen på forsendelsen. Vanlig leveringstid er mellom 1 – 3 uker.

De fleste produkter vi ikke har i vårt sortiment, kan skaffes, men noe ventetid må beregnes. Jo mer spesifikk du er i din forespørsel, jo lettere er det for oss å finne ditt produkt.

Du kan betale via faktura, eller med VISA/Mastercard i vår nettbutikk.