BETALING

Vi ønsker å gjøre prosedyren for betaling så enkel som mulig, og bruker derfor kjente norske betalingsløsninger for å forenkle denne prosessen. I vår nettbutikk godtar vi de fleste kjente betalingsløsninger som VISA, MasterCard og Faktura.

For bedrifter og ved kjøp av større kvantum:

1. Kontakt oss via epost, telefon eller via vår kontakt side, og oppgi dine ønskete produkter, og kvantum. Er du usikker på nøyaktige menger, eller hva som finnes av utvalg så hjelper vi deg så godt vi kan.

2. Du vil få en pris fra oss.

3. Ved aksept så mottar du en faktura med samme beløp som prisforslaget, med moms og frakt.

4. Ved betaling via bank, kort, overføring eller annet, så henter vi dine varer, og kjører disse til din utvalgte destinasjon.

Skulle du ønske en betalingsløsning vi ikke har tilgjengelig, så kontakt oss, så finner vi en løsning på dette.

VANLIGE SPØRSMÅL

Vi hjelper deg så godt vi kan, men vi driver per idag ikke med utregninger av mengde materiale ut i fra tegninger og skisser, og vi vil derfor anbefale at du prater med en spesialist før du bestiller fra oss. Dette er gratis hos alle større varehus, og du får da en materiell-liste over hva du trenger til ditt prosjekt, som du da kan ta med til oss. Vi kan garantere at prisen er lavere, og kvaliteten er den samme, da en stor del av varene i norske byggevarehus kommer fra samme leverandører. Hvis spørsmålet er om utvalgt av f.eks kjøkkenløsninger så hjelper vi deg så godt vi kan.

Prisene i vår nettbutikk er inkludert MVA og frakt til Norge.

Leveringstiden kan variere etter størrelsen på forsendelsen. Vanlig leveringstid er mellom 1 – 3 uker.

De fleste produkter vi ikke har i vårt sortiment, kan skaffes, men noe ventetid må beregnes. Jo mer spesifikk du er i din forespørsel, jo lettere er det for oss å finne ditt produkt.

Du kan betale via faktura, eller med VISA/Mastercard i vår nettbutikk.