NYTTIG INFORMASJON

Interiør og byggevarer fra Polen

FRAKT

Veien til lageret:
Vi frakter alle våre varer med lastebil, direkte fra produsentene, frem til vårt lager i Torp, Fredrikstad.
Vi bruker egne sjåfører og lastebiler som er tilpasset last av byggemateriale, og er opp til moderne norsk standard for å sikre at varene kommer frem like hele.

Sending med posten:
Fra vårt lager i Fredrikstad så sender vi våre varer med Bring/PostNord. Disse kan leveres til ditt utvalgte utleveringssted, eller hjemmelevering. Ved bestilling av frakt med Bring/PostNord så kan dette gjøres i vår nettbutikk, under bestillingsprosessen.
Normal leveringstid varierer fra noen dager -og opp til 6 uker, avhengig av om det er bestillingsvare eller ikke.

Større kvantum/Bedrift:
Ved bestilling av større kvantum så tilbyr vi levering direkte til din byggeplass eller din utvalgte adresse. For bestillingen av denne tjenesten, ta kontakt med vår kundeservice på post@byggno.no, fyll ut kontakt skjema på kontakt oss siden, eller ring oss på tlf 401 29 500. Vi leverer til flere større bedrifter i Norge, og har gode rutiner for å gjøre denne prosessen så enkel og rask som mulig.

Retur

Vi ønsker selvfølgelig at alle blir fornøyde med sin handel, med skulle uhellet være ute, kontakt oss umiddelbart, så hjelper vi deg med din retur. 
Du har returrett i 30 dager fra dagen du bestiller hos oss. For mer informasjon vedrørende returrett, les våre vilkår og salgsbetingelser, eller kontakt oss på post@byggno.nofyll ut kontakt skjema på kontakt oss siden, eller ring oss på tlf 401 29 500

VANLIGE SPØRSMÅL

Vi hjelper deg så godt vi kan, men vi driver per idag ikke med utregninger av mengde materiale ut i fra tegninger og skisser, og vi vil derfor anbefale at du prater med en spesialist før du bestiller fra oss. Dette er gratis hos alle større varehus, og du får da en materiell-liste over hva du trenger til ditt prosjekt, som du da kan ta med til oss. Vi kan garantere at prisen er lavere, og kvaliteten er den samme, da en stor del av varene i norske byggevarehus kommer fra samme leverandører. Hvis spørsmålet er om utvalgt av f.eks kjøkkenløsninger så hjelper vi deg så godt vi kan.

Prisene i vår nettbutikk er inkludert MVA og frakt til Norge.

Leveringstiden kan variere etter størrelsen på forsendelsen. Vanlig leveringstid er 2 – 4 uker fra bestillingsdato.

De fleste produkter vi ikke har i vårt sortiment, kan skaffes, men noe ventetid må beregnes. Jo mer spesifikk du er i din forespørsel, jo lettere er det for oss å finne ditt produkt.

Du kan betale via faktura, PayPal eller med VISA/Mastercard i vår nettbutikk.