IMPORT/EKSPORT

Vi følger alltid tollvesenets lover og regler om toll og import av varer til Norge. Denne lange kjeden starter allerede ved leverandøren av dine varer, hvor vi får et varemanifest eller forsendelsesdokument, og en 0 VAT faktura. 0 VAT sørger for at du ikke må betale skatter på dine varer 2 ganger, først i Polen, og så i Norge, da MVA blir lagt på i grenseovergangen. Polsk VAT er på 23%. Neste del av kjeden er å kontakte tollvesenet om at varene er på vei, og ha riktig importdokumenter så vi kan passere grenseovergangene, helt frem til Norge. Når vi ankommer grenseovergangen til Norge leverer vi riktig dokumenter, og tollvesenet sørget for at riktige skatter blir lagt på. Deretter kjører vi til vårt lager i Fredrikstad, hvor varene blir lagret og pakket om, før vi kjører videre til deg som kunde.

VANLIGE SPØRSMÅL

Vi hjelper deg så godt vi kan, men vi driver per idag ikke med utregninger av mengde materiale ut i fra tegninger og skisser, og vi vil derfor anbefale at du prater med en spesialist før du bestiller fra oss. Dette er gratis hos alle større varehus, og du får da en materiell-liste over hva du trenger til ditt prosjekt, som du da kan ta med til oss. Vi kan garantere at prisen er lavere, og kvaliteten er den samme, da en stor del av varene i norske byggevarehus kommer fra samme leverandører. Hvis spørsmålet er om utvalgt av f.eks kjøkkenløsninger så hjelper vi deg så godt vi kan.

Prisene i vår nettbutikk er inkludert MVA og frakt til Norge.

Leveringstiden kan variere etter størrelsen på forsendelsen. Vanlig leveringstid er mellom 1 – 3 uker.

De fleste produkter vi ikke har i vårt sortiment, kan skaffes, men noe ventetid må beregnes. Jo mer spesifikk du er i din forespørsel, jo lettere er det for oss å finne ditt produkt.

Du kan betale via faktura, eller med VISA/Mastercard i vår nettbutikk.