Interiør og byggevarer fra Polen

Byggno tilbyr kjøkken fra en rekke internasjonale kjøkkenprodusenter, men vi vil alltid anbefale våre kunder å ta en kikk på Black Red White sine kjøkkenløsninger, som vi har hatt svært gode erfaringer med. Black Red White er Polens største møbelprodusent, og er kjent for levere kjøkken av høy kvalitet, med kreative løsninger, for en svært rimelig pris. Vi i Byggno hjelper deg skreddersy din kjøkkenløsning etter ønske og behov, med eller uten hvitevarer.

Black Red White tilbyr komplette kjøkkenløsninger, og modulkjøkken i en rekke ulike farger og fronter, fra moderne, til profilerte tre-kjøkken i elegant stil.

Black Red White tilbyr befaring av ditt gamle kjøkken, for å finne en løsning som passer til deg, og ditt rom, og montering av nytt kjøkken.

Skreddersydde kjøkken

Black Red White tilbyr en rekke ulike kjøkken-stiler, skreddersydd til din stil. Vi hjelper deg finne seg størrelsen og behovene som passer til deg, samt finne et kjøkken i din stil. Velg moderne (Capital and Traffic) eller klassisk (Royal og Sentima) design, farger og skapdimensjoner (standard eller skreddersydd). Du kan utvide møblene med ekstra tilbehør. Det vil si smarte løsninger, husholdningsapparater og energisparende belysning.

Modul kjøkken

Modulkjøkken lar deg lage din egen ordning ved hjelp av ferdige kjøkkenmoduler, så du kan skreddersy din løsning til din stil, og behov. Velg mellom en rekke moduler, finish og farger på fronter, benkeplater, håndtak og tilleggsutstyr, som vil gjøre matlaging lettere.

Benkeplater, håndtak og tilbehør

Black Red White tilbyr en unik rekke tilbehør til sine kjøkkenløsninger for å matche dine visjoner av ditt drømme-kjøkken.

Ønsker du unike skapløsninger, fryseskuffer i kjøkkenøya, eller skreddersydde skaphøyder? Da har du kommet til den rette produsent.