KVALITETEN PÅ VARENE

Vi legger stor vekt på kvaliteten på produktene vi selger, og importerer derfor kun varer i norsk kvalitet eller bedre. Alle produkter har medfølgende FDV, CE merking, og kvalitets-stempling.

Vi leverer i dag produkter til flere større utbyggere av boligprosjekter i Norge, som er avhengig av at kvalitetssikring av sine prosjekter. Alle våre varer blir derfor kontrollert både før og etter levering, av norske fagmenn, takstmenn og/eller prosjektledere innenfor boligbygging.

VANLIGE SPØRSMÅL

Vi hjelper deg så godt vi kan, men vi driver per idag ikke med utregninger av mengde materiale ut i fra tegninger og skisser, og vi vil derfor anbefale at du prater med en spesialist før du bestiller fra oss. Dette er gratis hos alle større varehus, og du får da en materialliste over hva du trenger til ditt prosjekt, som du da kan ta med til oss. Vi kan garantere at prisen er lavere, og kvaliteten er den samme, da en stor del av varene i norske byggevarehus kommer fra samme leverandører. Hvis spørsmålet er om utvalget av f.eks kjøkkenløsninger så hjelper vi deg så godt vi kan.

Prisene i vår nettbutikk er inkludert MVA og frakt til Norge.

Leveringstiden kan variere etter størrelsen på forsendelsen. Vanlig leveringstid er mellom 1 – 3 uker.

De fleste produkter vi ikke har i vårt sortiment, kan skaffes, men noe ventetid må beregnes. Jo mer spesifikk du er i din forespørsel, jo lettere er det for oss å finne ditt produkt.

Du kan betale via faktura, eller med VISA/Mastercard i vår nettbutikk.