TOLLPROSEDYRER OG PRIS

Vi tar oss av alle tollprosedyrer for dine varer, og ved kjøp av enkeltvarer og mindre kvantum, så er denne kostnaden inkludert i din pris, som er oppgitt i vår nettbutikk. 

For kjøp av større kvantum:
Det er i hovedsak tre typer avgifter som kan påløpe ved import:
1. Toll
2. Merverdiavgift
3. Særavgifter.
Byggevarer er som regel uten tollavgift og særavgifter, med svært få unntak.

UTREGNING EKSEMPEL:

Byggevarer, innkjøpspris:
20 000 kroner

Frakt:
850 kroner

Forsikring:
500 kroner

Toll:
0 kroner

Mva (21 350 x 25 %)
5 338 kroner

Sum:
26 688 kroner

Hvis du bruker en speditør, må du i tillegg betale speditøren for tjenestene han har utført for deg (for eksempel fortolling, frakt eller lagring av varer).

VANLIGE SPØRSMÅL

Vi hjelper deg så godt vi kan, men vi driver per idag ikke med utregninger av mengde materiale ut i fra tegninger og skisser, og vi vil derfor anbefale at du prater med en spesialist før du bestiller fra oss. Dette er gratis hos alle større varehus, og du får da en materiell-liste over hva du trenger til ditt prosjekt, som du da kan ta med til oss. Vi kan garantere at prisen er lavere, og kvaliteten er den samme, da en stor del av varene i norske byggevarehus kommer fra samme leverandører. Hvis spørsmålet er om utvalgt av f.eks kjøkkenløsninger så hjelper vi deg så godt vi kan.

Prisene i vår nettbutikk er inkludert MVA og frakt til Norge.

Leveringstiden kan variere etter størrelsen på forsendelsen. Vanlig leveringstid er mellom 1 – 3 uker.

De fleste produkter vi ikke har i vårt sortiment, kan skaffes, men noe ventetid må beregnes. Jo mer spesifikk du er i din forespørsel, jo lettere er det for oss å finne ditt produkt.

Du kan betale via faktura, eller med VISA/Mastercard i vår nettbutikk.